Belangrijke informatie over De Wylde Boerinne

Op donderdag 11 oktober gaat De Wylde Boerinne in première en zijn er acht voorstellingen op een unieke locatie te beleven. We proberen antwoord te geven op veelgestelde vragen. Zit uw antwoord er niet bij? Stel ons dan de vraag via info@muziektheaterijlst.nl of via Facebook.

De locatie is buiten. Waar moeten we rekening mee houden?
De Wylde Boerinne wordt buiten gespeeld op een unieke locatie aan de Sudergoweg 1 in IJlst. Het weiland is getransformeerd tot een waar theater. U zit buiten, dus adviseren wij om u warm te kleden. Ondanks het prachtige weer kan het ’s avonds flink koud worden. Wij hebben een kleedje voor u. Die hoeft u zelf niet mee te nemen.

Houd de berichtgeving over het weer op de website in de gaten. Op www.muziektheaterijlst.nl en Facebook staat altijd de laatste informatie.

Op de tribune is plaats voor iedereen. Wij zorgen er voor dat u een plekje heeft. Wees wel op tijd, want na de aanvangstijd kunt u niet meer naar binnen.

Kunnen we in de buurt parkeren?
U kunt parkeren op het weiland naast de speellocatie. De verkeersregelaar verwijst u naar de parkeerplaats.

Wat zijn de tijden van de voorstellingen?
Het terrein gaat open om 19.00 uur. In de boerderij van familie Ten Woude krijgt u vooraf een kop koffie of thee aangeboden. Aanvang van de voorstelling is 20.00 uur. Na aanvang is er geen gelegenheid meer om de voorstelling te bezoeken. Kom dus op tijd! Na afloop van de voorstelling (22.00 uur) is er gelegenheid om een hapje en een drankje te nuttigen in de boerderij.

Is er een garderobe voor mijn tas?
Er is geen garderobe en omwille van de brandveiligheid kunt u alleen een klein tasje mee naar de tribune nemen. Een warme jas is juist prettig om aan te hebben, kleedjes hoeft u niet mee te nemen. Daar zorgt De Wylde Boerinne voor.

Mag ik opnames maken met mijn mobiele telefoon, foto- of filmcamera?
Het is niet toegestaan om audio-, foto- en/of filmopnames te maken van het decor en van de voorstelling. Zorgt u ervoor dat uw mobiele telefoon is uitgeschakeld of in de stille modus staat? Dat is wel zo prettig voor de acteurs.

Is er een pinautomaat aanwezig?
Na afloop is het mogelijk na te praten en een drankje te bestellen. Deze kunt u alleen contant betalen. Er is geen pinautomaat aanwezig.

2018-10-10T14:40:33+00:00