We vieren vijf jaar Muziektheater IJlst!

Vijf muziektheaterproducties van Muziektheater IJlst onder regie van Ypy Zysling. Vijf bijzondere voorstellingen in en met IJlst. Met zeker 400 mensen samen gemaakt en zeker 9000 bezoekers. Het was bijzonder om dit met zoveel mensen te beleven. Met telkens weer een nieuw decor, prachtige kostuums en speciaal ontworpen rekwisieten.

Nog één keer kijken we terug en kijken we naar de toekomst. Want, het Muziektheater IJlst wil door! En dat vieren we op een speciale manier.

U bent allen van harte welkom op 8 februari aan de Sudergoweg 1 in IJlst (de locatie van De Wylde Boerinne). Spelers, bezoekers en iedereen die mee doet of mee wil doen met Muziektheater IJlst. We genieten van wat is geweest en blikken nieuwsgierig naar de toekomst. Onder het genot van een hapje en een drankje, foto’s, film en andere bijzonderheden uit de vijf producties.

Met een uniek intermezzo, want, de Sudergoweg 1 mag zich voor één avond ‘Het Veilinghuis van IJlst’ noemen. En dat is niet voor niets. Naast dat deze avond de kans is om in het bezit te komen van één van de emmers van De Wylde Boerinne of de unieke lichtkunstwerken van De Frijtinker, is het een voorbode van wat nog meer gaat komen. Speciale items worden onder de bezielende leiding van veilingmeester Machiel Dijkstra van Ald Fryslân geveild.

Het beloofd een gezellige en speciale avond te worden (toegang is gratis). Om 19.30 uur opent ‘het veilinghuis’ en opent de bar. Er is tijd om bij te praten en de objecten te bekijken die geveild worden. Vanaf 20.30 uur kunt u meemaken hoe het er tijdens een veiling aan toe gaat en wie weet mag u zich misschien de nieuwe eigenaar van een collectors item noemen.

Wees welkom! We vieren het graag met iedereen samen!

De opbrengst van de veiling gaat rechtstreeks terug naar de lessen, zodat we die kunnen blijven geven en om een nieuwe IJlster-theaterproductie te maken.

2019-02-01T09:46:28+00:00